ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ AUDI

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ AUDI

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ AUDI

Έχετε σκεφτεί να κάνετε αγορά ενός Κοτσαδόρου Audi; Πριν επιλέξετε θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε κάποια πράγματα ώστε να εξασφαλίσετε ότι έχετε το σωστό τύπο κοτσαδόρου για τις ιδιαίτερες ανάγκες ρυμούλκησης.

Για να επιλέξετε το σωστό κοτσαδόρο για το όχημα σας θα πρέπει να επιλέξετε και τους σωστούς επαγγελματίες που με την εμπειρία τους θα σας καθοδηγήσουν στην σωστή επιλογή. Έτσι, θα κάνετε την εμπειρία σας απλή, ασφαλή και πρακτική όπως πρέπει αν είναι.

Ο τύπος Κοτσαδόρου που θα επιλέξετε είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ για το όχημα σας, την ασφάλεια και τους νομικούς και ασφαλιστικούς σκοπούς.

Πόσο σημαντικοί είναι οι κοτσαδόροι για το όχημα σας;

Όλοι μας χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητά μας για διάφορους λόγους. Είναι το μέσο που όταν θέλουμε να πάμε κάπου πηγαίνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μερικοί χρειάζονται το όχημα τους για απλή μεταφορά, δηλαδή ως τρόπο να φτάσουν στη δουλειά τους , άλλοι όμως βλέπουν τα αυτοκίνητα τους ως μεταφορικό μέσο αλλά και δουλειά ταυτόχρονα.

Σίγουρα εσείς που χρειάζεστε το αυτοκίνητο σας για ρυμούλκηση άλλων οχημάτων ή τρέιλερ ακόμα και τροχόσπιτων θα χρειαστείτε τον κατάλληλο Κοτσαδόρο Audi.

Κάθε κοτσαδόρος που προορίζεται να εξοπλίσει ένα όχημα που βγαίνει στη αγορά πρέπει να είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να ανταποκρίνεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • Σε συμφωνία με τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή του αυτοκίνητου.
  • Σε συμφωνία με τις διαστάσεις του κοτσαδόρου και το ύψος / απόσταση του κοτσαδόρου και του προφυλακτήρα.
  • Τεστ αντοχής χρήσης
  • Το νούμερο έγκρισης πρέπει να είναι χτυπημένο στο ταμπελάκι αναγνώρισης.
  • Εμπορικό όνομα κοτσαδόρου.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Audi και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι κοτσαδόροι Audi είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Audi . Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: