ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ CITROEN

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ CITROEN

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ CITROEN

Ο κοτσαδόρος είναι ένα εξάρτημα το οποίο μπορεί να σας διευκολύνει σε πολλές περιπτώσεις. Οι κοτσαδόροι Citroen τοποθετούνται στο πίσω μέρος του οχήματος από κάποιον ειδικό με σκοπό να πραγματοποιείται έλξη τρέιλερ, μπαγαζιέρας ή ακόμα και τροχόσπιτου.

Σίγουρα όλοι γνωρίζετε τι σημαίνει κοτσαδόρος και ότι χωρίς αυτόν προσαρμοσμένο στο αυτοκίνητο μας δεν είναι δυνατόν να τραβήξουμε το τρέιλερ με το σκάφος. Αυτό που οι περισσότεροι αγνοούμε είναι ότι και αυτός χρειάζεται την απαραίτητη συντήρηση όπως φυσικά όλα τα μηχανήματα.

Κάθε κοτσαδόρος που προορίζεται να εξοπλίσει ένα όχημα που βγαίνει στη αγορά πρέπει να είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να ανταποκρίνεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • Σε συμφωνία με τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή του αυτοκίνητου.
  • Σε συμφωνία με τις διαστάσεις του κοτσαδόρου και το ύψος / απόσταση του κοτσαδόρου και του προφυλακτήρα.
  • Τεστ αντοχής χρήσης
  • Το νούμερο έγκρισης πρέπει να είναι χτυπημένο στο ταμπελάκι αναγνώρισης.
  • Εμπορικό όνομα κοτσαδόρου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους Κοτσαδόρους;

Κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να ασφαλίζετε πάντα τη ζεύξη αυτοκινήτου – ρυμουλκούμενου. Θα πρέπει να ενημερώσετε την ασφαλιστική σας εταιρία για την τοποθέτηση κοτσαδόρου, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να έχουμε τις απαραίτητες καλύψεις.

Η ύπαρξη κοτσαδόρου  επιτρέπεται ακόμα και εάν το όχημα δεν ρυμουλκεί, εφόσον διακρίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας, δεν προεξέχει με τρόπο που μπορεί να καταστεί επικίνδυνος και εφόσον το όχημα είναι εφοδιασμένο με το ειδικό σημείωμα ρυμούλκησης.

Εφόσον το ρυμουλκούμενο είναι πιο πλατύ από το όχημά σας τότε θα πρέπει να τοποθετήσουμε προέκταση για τους καθρέφτες μας αφενός για να έχουμε καλύτερη ορατότητα γύρω μας αλλά και για να οριοθετήσουμε το πλάτος του ρυμουλκούμενου με την βοήθεια του οχήματος σας.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Citroen και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι κοτσαδόροι Citroen είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Cintroen. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: