ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ FIAT

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ FIAT

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ FIAT

Σας αρέσουν τα ταξίδια με το αυτοκίνητο; Είναι πολύ σημαντικό να έχετε το σωστό κοτσαδόρο για το μοντέλο αυτοκινήτου σας ώστε να ρυμουλκείται με το όχημα σας ακόμα και ένα τροχόσπιτο.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ταξιδέψετε όπου θέλετε με ασφάλεια. Βέβαια για να αγοράσετε έναν κοτσαδόρο Fiat θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια σημαντικά πράγματα για τους κοτσαδόρους.

Οι Κοτσαδόροι είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που χρειάζεται να έχει το αυτοκίνητο σας. Τα ρυμουλκά έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών, βαρών και σχημάτων.  Αυτό μπορεί να κάνει πολύ δύσκολο να γνωρίζετε ποια γραμμή ρυμούλκησης είναι η σωστή για το όχημα σας.

Εξαρτάται και από το είδος του οχήματος που οδηγείτε. Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, ίσως δεν έχετε ιδέα ποια είναι η διαφορά μεταξύ των κοτσαδόρων. Εδώ θα δείτε τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τους Κοτσαδόρους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους Κοτσαδόρους;

Κάθε κοτσαδόρος που προορίζεται να εξοπλίσει ένα όχημα που βγαίνει στη αγορά πρέπει να είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να ανταποκρίνεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • Σε συμφωνία με τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή του αυτοκίνητου.
  • Σε συμφωνία με τις διαστάσεις του κοτσαδόρου και το ύψος / απόσταση του κοτσαδόρου και του προφυλακτήρα.
  • Τεστ αντοχής χρήσης
  • Το νούμερο έγκρισης πρέπει να είναι χτυπημένο στο ταμπελάκι αναγνώρισης.
  • Εμπορικό όνομα κοτσαδόρου.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Fiat και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι Κοτσαδόροι Fiat είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Fiat. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: