ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ NISSAN

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ NISSAN

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ NISSAN

Εάν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα ρυμούλκησης, τροχόσπιτου, τρέιλερ ή μπαγκαζιέρας  χρειάζεστε ένα εξάρτημα το οποίο είναι ο κοτσαδόρος.

Ο κουτσαδόρος είναι ένα εξάρτημα το οποίο τοποθετείται στο πίσω μέρος του οχήματος από ένα εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να μπορούμε να ρυμουλκήσουμε το τρέιλερ, τη μπαγαζιέρα, το τροχόσπιτο μας ή το σκάφος με ασφάλεια.

Όσον αφορά το είδος κοτσαδόρου που θα επιλέξετε είναι κάτι που καθορίζεται από το όχημα σας, όπου και να αναφέρεται η ικανότητα έλξης, αλλά και παράλληλα τα σημεία που ενδείκνυται το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό να στηρίξει τον κοτσαδόρο Nissan.

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι θα πρέπει να φροντίσετε η σφαίρα ζεύξης, η γνωστή μπίλια να μην καλύπτει την πινακίδα κυκλοφορίας. Αν όμως την καλύπτει, τότε θα πρέπει να γίνεται χρήση αφαιρούμενου κοτσαδόρου, ο οποίος θα πρέπει να αποσυνδέεται μόνο με το χέρι και χωρίς ειδικά εργαλεία.

Χρήσιμες συμβουλές για κοτσαδόρους

  • Κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης θα πρέπει πάντα να ασφαλίζετε με αλυσίδα το ρυμουλκούμενο.
  • Εάν το ρυμουλκούμενο είναι πιο πλατύ από το όχημά, τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε προέκταση για τους καθρέφτες σας.
  • Ο κοτσαδόρος δε θα πρέπει να είναι τοποθετημένος στο αυτοκίνητο, εάν δεν ρυμουλκείτε. Επιπλέον, η άδεια έλξης αφορά σε ένα συγκεκριμένο τύπο ρυμουλκούμενου οχήματος και θα πρέπει να την τροποποιείτε κατά περίπτωση.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Nissan και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι Κοτσαδόροι Nissan είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Nissan. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: