ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ OPEL

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ OPEL

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ OPEL

Εάν είστε ο τύπος που αγαπά περιπέτειες και ξοδεύοντας χρόνο σε ταξίδια με τροχόσπιτα, ίσως γνωρίζετε την αξία της ιδιοκτησίας ενός κοτσαδόρου.

Οι κοτσαδόροι είναι ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα για το όχημα σας. Πρόκειται για μια συσκευή που βρίσκεται κοντά στον πίσω προφυλακτήρα ενός αυτοκινήτου. Ο κύριος σκοπός του είναι να συνδέσει το όχημά σας με ένα ρυμουλκούμενο, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά σκαφών, μεγάλων μηχανών, κινητών κατοικιών ή διαμερισμάτων.

Χρησιμοποιεί έναν εξειδικευμένο τύπο συνδετήρα για την επίτευξη αυτού του σκοπού και είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε μεγάλους δίσκους.

Συμβουλές για την αγορά ενός κοτσαδόρου

Ο κοτσαδόρος είναι ένα εξάρτημα το οποίο τοποθετείται στο πίσω μέρος του οχήματος μας, πάντα από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να μπορούμε να ρυμουλκήσουμε το τρέιλερ, τη μπαγκαζιέρα μας, το τροχόσπιτό μας ή το σκάφος μας με ασφάλεια.

Το είδος του κοτσαδόρου που θα επιλέξουμε, είναι κάτι που καθορίζεται από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου μας, όπου και αναφέρεται η ικανότητα έλξης, αλλά και παράλληλα τα σημεία που ενδείκνυται το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό να στηρίξει τον κοτσαδόρο.

Θα πρέπει να φροντίσετε η σφαίρα ζεύξης, η γνωστή μπίλια να μην καλύπτει την πινακίδα κυκλοφορίας. Αν όμως την καλύπτει, τότε θα πρέπει να γίνεται χρήση αφαιρούμενου κοτσαδόρου, ο οποίος θα πρέπει να αποσυνδέεται μόνο με το χέρι και χωρίς ειδικά εργαλεία.

Σημαντικές συμβουλές για Κοτσαδόρους

  • Κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης θα πρέπει πάντα να ασφαλίζετε με αλυσίδα το ρυμουλκούμενο.
  • Εάν το ρυμουλκούμενο είναι πιο πλατύ από το όχημά, τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε προέκταση για τους καθρέφτες σας.
  • Ο κοτσαδόρος δε θα πρέπει να είναι τοποθετημένος στο αυτοκίνητο, εάν δεν ρυμουλκείτε. Επιπλέον, η άδεια έλξης αφορά σε ένα συγκεκριμένο τύπο ρυμουλκούμενου οχήματος και θα πρέπει να την τροποποιείτε κατά περίπτωση.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Opel και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι Κοτσαδόροι Opel είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Opel. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: