ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ PEUGEOT

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ REUGEOT

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ PEUGEOT

Ένα αξεσουάρ που είναι απαραίτητο για το όχημα σας είναι ο κοτσαδόρος. Οι κοτσαδόροι είναι τα εξαρτήματα που τοποθετούνται στο πίσω μέρος του οχήματος με σκοπό να πραγματοποιείται η έλξη τρέιλερ, μπαγαζιέρας, τροχόσπιτου, η λέμβου.

Χρήση κοτσαδόρου – Χρήσιμες συμβουλές

  • Κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης θα πρέπει πάντα να ασφαλίζουμε τη ζεύξη αυτοκινήτου – ρυμουλκούμενου για παράδειγμα με αλυσίδα.
  • Θα πρέπει να ενημερώσουμε την ασφαλιστική μας εταιρία για την τοποθέτηση κοτσαδόρου, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να έχουμε τις απαραίτητες καλύψεις.
  • Η ύπαρξη κοτσαδόρου επιτρέπεται ακόμα και εάν το όχημα δεν ρυμουλκεί, εφόσον διακρίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας, δεν προεξέχει με τρόπο που μπορεί να καταστεί επικίνδυνος και εφόσον το όχημα είναι εφοδιασμένο με το ειδικό σημείωμα ρυμούλκησης.
  • Εφόσον το ρυμουλκούμενο είναι πιο πλατύ από το όχημά μας τότε θα πρέπει να τοποθετήσουμε προέκταση για τους καθρέφτες μας αφενός για να έχουμε καλύτερη ορατότητα γύρω μας αλλά και για να ‘οριοθετήσουμε’ το πλάτος του ρυμουλκούμενου με την βοήθεια του οχήματος μας.

Σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, απαγορεύεται η έλξη ρυμουλκούμενου από το όχημά μας, χωρίς να μας έχει χορηγηθεί το ειδικό σημείωμα ρυμούλκησης, άδεια ρυμούλκησης από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου συγκοινωνιών.

Αφού γίνουν όλα τα παραπάνω τότε ο χρήστης θα πρέπει να το δηλώσει στην ασφαλιστική του εταιρεία, μιας και αν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει το ενδεχόμενο να αρνηθεί να μας αποζημιώσει.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Peugeot και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι Κοτσαδόροι Peugeot είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Peugeot. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: