ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ SUZUKI

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ TOYOTA SUZUKI

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ SUZUKI

Όταν ρυμουλκείτε ένα τροχόσπιτο, είναι απαραίτητος ένας Κοτσαδόρος. Αυτό είναι ουσιαστικά μια μπάλα και ένα άγκιστρο που συνδέει το τροχόσπιτο με το όχημα ρυμούλκησης. Όλα τα αυτοκίνητα θα πρέπει να έχουν έναν κοτσαδόρο, ειδικά εάν έχετε τροχόσπιτο ή ακόμα και ένα τρέιλερ δε μπορείτε να το ρυμουλκείτε.

Τι είναι οι κοτσαδόροι;

Ο κοτσαδόρος είναι ένα πολύ δημοφιλές αξεσουάρ αυτοκινήτου, μιας και εξυπηρετεί ποικίλες ανάγκες μας στη ρυμούλκηση τρέιλερ όλων των ειδών. Ωστόσο, ισχύει και για τον κοτσαδόρο ότι ισχύει και για όλους τους μηχανισμούς, ιδιαίτερα αυτούς που καταπονούνται.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε πριν πάρετε έναν Κοτσαδόρο Suzuki είναι να ελέγξετε αν το αυτοκίνητο που έχετε στην κατοχή σας είναι αρκετά ισχυρό για να τραβάτε το βάρος του τροχόσπιτου σας. Αυτό θα πρέπει να το κάνει ένας ειδικός επαγγελματίας ώστε να το τοποθετήσει σωστά και να κρίνει εκείνος ποιος κοτσαδόρος είναι κατάλληλος για το όχημα σας.

Χρήσιμες Συμβουλές για Κοτσαδορους

  • Κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης θα πρέπει πάντα να ασφαλίζετε τη ζεύξη αυτοκινήτου – ρυμουλκούμενου.
  • Θα πρέπει να ενημερώσουμε την ασφαλιστική μας εταιρία για την τοποθέτηση κοτσαδόρου, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να έχουμε τις απαραίτητες καλύψεις.
  • Η ύπαρξη κοτσαδόρου επιτρέπεται ακόμα και εάν το όχημα δεν ρυμουλκεί, εφόσον διακρίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας, δεν προεξέχει με τρόπο που μπορεί να καταστεί επικίνδυνος και εφόσον το όχημα είναι εφοδιασμένο με το ειδικό σημείωμα ρυμούλκησης.
  • Εφόσον το ρυμουλκούμενο είναι πιο πλατύ από το όχημά μας τότε θα πρέπει να τοποθετήσουμε προέκταση για τους καθρέφτες μας αφενός για να έχουμε καλύτερη ορατότητα γύρω μας αλλά και για να ‘οριοθετήσουμε’ το πλάτος του ρυμουλκούμενου με την βοήθεια του οχήματος μας.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Suzuki και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι Κοτσαδόροι Suzuki είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Suzuki. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: