ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ TOYOTA

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ TOYOTA

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ TOYOTA

Οι κοτσαδόροι για το αυτοκίνητο σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που θα μπορούσατε να έχετε στο όχημα σας. Εάν πρόκειται να ρυμουλκήσετε ένα τροχόσπιτο ή ένα τρέιλερ σίγουρα θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος ένας Κοτσαδόρος Toyota.

Ωστόσο, όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα κοτσαδόρο τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και θα πρέπει να επιλέξετε τον σωστό κοτσαδόρο για το αυτοκίνητο σας.

Τι είναι οι Κοτσαδόροι;

Οι Κοτσαδόροι Toyota είναι συσκευές που συνδέουν με το πλαίσιο του οχήματος, επιτρέποντας σας να ρυμουλκείτε άλλα οχήματα.

Κάθε κοτσαδόρος που προορίζεται να εξοπλίσει ένα όχημα που βγαίνει στη αγορά πρέπει να είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να ανταποκρίνεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • Σε συμφωνία με τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή του αυτοκίνητου.
  • Σε συμφωνία με τις διαστάσεις του κοτσαδόρου και το ύψος / απόσταση του κοτσαδόρου και του προφυλακτήρα.
  • Τεστ αντοχής χρήσης
  • Το νούμερο έγκρισης πρέπει να είναι χτυπημένο στο ταμπελάκι αναγνώρισης.
  • Εμπορικό όνομα κοτσαδόρου.

Πως να επιλέξετε το σωστό κοτσαδόρο για το αυτοκίνητο σας;

Όταν πρόκειται να αγοράσετε κοτσαδόρο για το όχημα σας θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε την μάρκα του οχήματος σας, το μοντέλο, το έτος και την άδεια οδήγησης σας.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα σημεία έλξης στο αυτοκίνητό σας, συνήθως βρίσκονται στο εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη αυτοκινήτων. Αφού έχετε όλες αυτές τις πληροφορίες, πρέπει να γνωρίζετε τους διάφορους τύπους από κοτσαδόρους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Toyota και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι κοτσαδόροι Toyota είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Toyota. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: