ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ VOLKSWAGEN

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ VOLKSWAGEN

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ VOLKSWAGEN

Σίγουρα όλοι γνωρίζετε τι σημαίνει κοτσαδόρος και ότι χωρίς αυτόν προσαρμοσμένο στο αυτοκίνητο μας δεν είναι δυνατόν να τραβήξουμε το τρέιλερ, το τροχόσπιτο ή το σκάφος μας. Αυτό που οι περισσότεροι αγνοούμε είναι ότι και αυτός χρειάζεται την απαραίτητη συντήρηση όπως φυσικά όλα τα μηχανήματα.

Κάθε κοτσαδόρος που προορίζεται να εξοπλίσει ένα όχημα που βγαίνει στη αγορά πρέπει να είναι εγκεκριμένος σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να ανταποκρίνεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • Σε συμφωνία με τις οδηγίες εγκατάστασης του κατασκευαστή του αυτοκίνητου.
  • Σε συμφωνία με τις διαστάσεις του κοτσαδόρου Volkswagen και το ύψος / απόσταση του κοτσαδόρου και του προφυλακτήρα.
  • Τεστ αντοχής χρήσης
  • Το νούμερο έγκρισης πρέπει να είναι χτυπημένο στο ταμπελάκι αναγνώρισης.
  • Εμπορικό όνομα κοτσαδόρου.

Τι πρέπει να ξέρετε για τους Κοτσαδόρους;

Η ύπαρξη κοτσαδόρου επιτρέπεται ακόμα και εάν το όχημα δεν ρυμουλκεί, εφόσον διακρίνεται η πινακίδα κυκλοφορίας, δεν προεξέχει με τρόπο που μπορεί να καταστεί επικίνδυνος και εφόσον το όχημα είναι εφοδιασμένο με το ειδικό σημείωμα ρυμούλκησης.

Εφόσον το ρυμουλκούμενο είναι πιο πλατύ από το όχημά σας τότε θα πρέπει να τοποθετήσουμε προέκταση για τους καθρέφτες μας αφενός για να έχουμε καλύτερη ορατότητα γύρω μας αλλά και για να οριοθετήσουμε το πλάτος του ρυμουλκούμενου με την βοήθεια του οχήματος σας.

H εταιρεία μας ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΛΑΔΑΣ παρέχει κοτσαδόρους σε όλες τις μάρκες, Κοτσαδόροι Volkswagen και για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Οι κοτσαδόροι Volkswagen είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αφού χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να τραβήξουμε άλλα οχήματα.

Επίσης παρέχουμε κοτσαδόρους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και Volkswagen. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να δείτε την ποικιλία από κοτσαδόρους που διαθέτουμε για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Κοτσαδόροι Λαδάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο  2410.571.657 ή στέλνοντας ένα email στο afoilada@otenet.gr ή απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους: