ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥΣ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥΣ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥΣ

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΥΣ

Ο κοτσαδόρος είναι ένα ειδικό εξάρτημα, σε μορφή γάτζου που τοποθετείτε στα οχήματα όταν πρόκειται να πραγματοποιήσουν ρυμουλκήσεις. Τοποθετείται κατά βάση στο πίσω μέρος ενός οχήματος προκειμένου να τραβήξει ένα άλλο όχημα, τροχόσπιτο ή καρότσα.

Προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος κοτσαδόρος υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές. Το βάρος που μπορεί να τραβήξει αλλά και τα σημεία στήριξης είναι προκαθορισμένα για κάθε όχημα και ρυμουλκόμενο.Ένα κοτσαδόρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα από ένα οχήματα εφόσον πάντα το όχημα είναι ίδιο ή ο τύπος κοτσαδόρου ταιριάζει και σε άλλο όχημα. Υπάρχουν κοτσαδόροι που είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε πάνω από ένα μοντέλα αυτοκινήτων.

Στο εμπόριο κάποιος θα βρει διάφορα είδη κοτσαδόρων όπως αφαιρούμενοι, με βίδες ή με αυτόματο μηχανισμό.  Οπωσδήποτε πριν την τοποθέτησή του θα πρέπει να ελέγξετε ότι συνάδει με τις προδιαγραφές του οχήματός σας.

Μάλιστα σε περίπτωση τοποθέτησης κοτσαδόρου στο όχημά σας θα πρέπει να το έχετε δηλώσει στην  ασφαλιστική σας εταιρεία. Σε περίπτωση ατυχήματος, η ασφαλιστική εταιρεία ενδέχεται να μην σας καλύψει εάν προηγουμένως δεν έχει δηλωθεί η ύπαρξη του κοτσαδόρου.

Αποκτήστε κοτσαδόρους για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων

Εάν ψάχνετε κοτσαδόρο για το αυτοκίνητό σας τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Οι Αφοί Λαδά διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία σε κοτσαδόρους για όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλο αυτοκινήτων. Μπορείτε να αναζητήσετε κοτσαδόρο για εσάς με βάση το μοντέλο και το έτος κατασκευής του αυτοκίνητου σας και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο όχημά σας.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *