Πως να διαλέξετε τον κατάλληλο κοτσαδόρο για το αυτοκίνητο σας

Πως να διαλέξετε τον κατάλληλο κοτσαδόρο για το αυτοκίνητο σας

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Πως να διαλέξετε τον κατάλληλο κοτσαδόρο για το αυτοκίνητο σας

Θέλετε να μεταφέρετε ένα σκάφος, ένα τροχόσπιτο ή οποιοδήποτε άλλο ρυμουλκούμενο όχημα; Οι κοτσαδόροι αποτελούν το πλέον απαραίτητο εξάρτημα που θα πρέπει να φροντίσετε να τοποθετήσετε στο όχημά σας προκειμένου να κάνετε την μεταφορά αυτή.

Το γεγονός ότι χρειάζεστε κοτσαδόρο προκειμένου να μεταφέρετε τα ρυμουλκούμενα οχήματα το γνωρίζετε, αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως να διαλέξετε τον κατάλληλο κοτσαδόρο για το δικό σας αυτοκίνητο, που θα ικανοποιεί και της ανάγκες του ρυμουλκούμενου, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αναλύσουμε στο σημερινό μας άρθρο.

Κοτσαδόροι για βαρέα ρυμουλκούμενα οχήματα

Για να επιλέξετε τον κατάλληλο κοτσαδόρο θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας το βάρος του οχήματος που θέλετε να ρυμουλκήσετε. Πιστεύω ότι εύκολα μπορεί να γίνει κατανοητό ότι άλλο το είδος του κοτσαδόρου που θα επιλέξετε για να ρυμουλκήσετε ένα μικρό ρυμουλκούμενο ή ένα μικρό σκάφος και άλλο αυτό που θα χρειαστείτε για ρυμουλκήσετε ένα πολύ μεγάλο και βαρύ τροχόσπιτο.

Συνεπώς το πρώτο κριτήριο για την αγορά κοτσαδόρου είναι το βάρος του ρυμουλκούμενου οχήματος.

Υπάρχουν 5 κλάσεις κοτσαδόρων από την κλάση I που αναφέρετε σε ικανότητα ρυμούλκησης μικρού βαρέως οχημάτων, έως την κλήση V η οποία αναφέρετε σε κοτσαδόρους οι οποίοι μπορούν να ρυμουλκήσουν οχήματα, το βάρος των οποίων αγγίζει τους 5 τόνους.

Πόσο κοστίζουν οι κοτσαδόροι;

Το κόστος ενός κοτσαδόρου εξαρτάτε από την κλάση στην οποία ανήκει αυτός. Πιο οικονομικοί κοτσαδόροι είναι αυτοί που ανήκουν την κατηγορία I και πιο ακριβοί κοτσαδόροι είναι εκείνοι που ανήκουν στην κατηγορία V.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αφοί Λαδά μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα από κοτσαδόρους κάθε κατηγορίας ενώ για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις που επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερα για κοτσαδόρους:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *